Çin ve Hindistan, laboratuvarda üretilen eti denemeye sıcak bakıyor
ABD, Hindistan ve Çin'de halkın laboratuvarda üretilen etlere bakış açısını inceleyen bir araştırmada Asya ülkelerinin bu ürünlere olumlu baktığı görüldü.
İnsanlar laboratuvarda üretilmiş eti yemek istiyor mu? Yeni yapılan bir araştırma, ABD, Hindistan ve Çin'de insanların 'temiz et'e (laboratuvar eti ya da kültür eti olarak da biliniyor) nasıl baktıklarını inceledi. Araştırmada Hindistan ve Çin'de araştırmaya katılanların sırasıyla yüzde 86 ve yüzde 93 oranında "deneyebilirim" yanıtı verdiği görüldü. ABD'de katılımcıların yüzde 53'ü, eğer fiyatları aynıysa yeni etleri, geleneksel etlere tercih edeceklerini söylediler. Uzmanlar Asya'nın 'temiz et' kullanımında başı çekebileceğini söylüyor.
İnsanlar laboratuvarda üretilmiş eti yemek istiyor mu? Yeni yapılan bir araştırma, ABD, Hindistan ve Çin'de insanların 'temiz et'e (laboratuvar eti ya da kültür eti olarak da biliniyor) nasıl baktıklarını inceledi. Araştırmada Hindistan ve Çin'de araştırmaya katılanların sırasıyla yüzde 86 ve yüzde 93 oranında "deneyebilirim" yanıtı verdiği görüldü. ABD'de katılımcıların yüzde 53'ü, eğer fiyatları aynıysa yeni etleri, geleneksel etlere tercih edeceklerini söylediler. Uzmanlar Asya'nın 'temiz et' kullanımında başı çekebileceğini söylüyor.


Yorumlar